Fie că ai nevoie de ea pentru a pleca în vacanță sau poate că mașina ta este la service și ai nevoie de o mașină de schimb, dacă trebuie să închiriezi o mașină pentru o lună, nu te baza pe primul venit.

Companii internaționale pentru a închiria o mașină

Pentru a lua o mașină de închiriat, o puteți face prin intermediul companiilor internaționale de închirieri auto care oferă o gamă largă de modele care sunt reînnoite frecvent.
Au uneori oferte și promoții de preț, cum ar fi o reducere dacă rezervați din timp, deși, în general, prețurile lor standard tind să fie mai scumpe. Evident ca intr-o firma de acest tip nu gasesti intotdeauna atentia catre client pe care ti-o poate oferi o firma mai mica.

Companii locale pentru a închiria o mașină

A doua opțiune închiriați-vă mașina la mici companii locale de închiriere de mașini.
Acestea se laudă de obicei cu prețuri mai mici, deși oferta lor de modele va fi mai limitată decât o închiriere internațională mare.

Închiriere mașină pentru o lună, sfaturi utile

Atunci când căutați o mașină, important este să aveți clar definit tipul de vehicul de care aveți nevoie și dimensiunea care vă oferă spațiu suficient. Acest lucru depinde desigur de modul în care veți folosi mașina.

Echipamentul de închiriere a mașinilor este de obicei de bază, dar există elemente, cum ar fi aerul condiționat, care sunt importante de determinat. 

Problema asigurării auto pentru închiriere este foarte importantă.
Doar asigurarea de bază este inclusă în prețul pe care ți-o fac publicitate diversele companii și pentru care închiriezi inițial mașina.
Dar dacă vrei să fii total calm, te-ai putea gândi și să adaugi o asigurare suplimentară.

Ce cerințe trebuie să îndeplinești pentru a închiria o mașină?
Pentru a închiria o mașină trebuie să aveți un tip de card de credit deoarece acesta este mijlocul de plată cu care să percepeți toate costurile. Unele companii de închiriere oferă și posibilitatea de a închiria mașina într-un alt mod, prin urmare este posibil să închiriezi un vehicul fără un card de credit.

În general, mașina închiriată vă va fi livrată cu rezervorul plin și trebuie să o returnați în aceeași stare.

Cât costă să închiriezi o mașină pentru o lună?

Închirierea unei mașini pentru o lună costă în medie între 400 și 600 EUR. Pretul variaza evident in functie de tipul de vehicul si de conditiile contractului de inchiriere. Pentru a avea succes și a economisi bani, este întotdeauna indicat să comparați mai multe oferte.